χαλάνδρι-ένα-όνομα-και-μια-γυναίκα-πίσ-872887
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.01.2022 | 11:23

Χαλάνδρι: Ένα όνομα και μια γυναίκα πίσω από το εγκαταλειμμένο βρέφος

Τη λύση του μυστηρίου για το μόλις 2 μηνών βρέφος (κοριτσάκι) που βρέθηκε παρατημένο προχθές το απόγευμα σε παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας στο Χαλάνδρι, επιχειρούν να βρουν οι αρχές.

Η τελευταία εξέλιξη αφορά ένα χαρτάκι που εντοπίστηκε μαζί με το βρέφος και έγραφε το όνομα Βασιλική. Το χαρτάκι ήταν τυπωμένο (κι όχι χειρόγραφο) και οι αρχές εκτιμούν ότι αυτό είναι το όνομα που δόθηκε στο βρέφος. Εξετάζουν επίσης εάν υπάρχουν ίχνη DNA στο εν λόγω χαρτί.

Εξάλλου, από τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, προκύπτει ότι το βρέφος άφησε στην παιδική χαρά μια γυναίκα, η οποία ήταν ντυμένη με πολλά ρούχα και κουκούλα, ώστε να μη διακρίνονται τα χαρακτηριστικά της.

Υπενθυμίζεται ότι το βρέφος ήταν μέσα σε μία τσάντα πλάτης, ανοιχτή στο πάνω μέρος καθαρό και περιποιημένο και φορούσε σκούφο, κάλτσες, παντελόνι και άλλα ρούχα για να μην κρυώνει. Το μωρό εντόπισε από το κλάμα του ένας αστυνομικός που έκανε βάρδια φύλαξης στην περιοχή και ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε το μωρό και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Όπως είπαν οι γιατροί, το βρέφος είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Την έρευνα διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου.

Πηγή: efsyn.gr