bullying-σε-σχολείο-7χρονη-μαθήτρια-βρέθηκε-δ-1120752
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.05.2023 | 22:40

Bullying σε σχολείο: 7χρονη μαθήτρια βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη

Ένα ακόμα περιστατικό σχολικού εκφοβισμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς ένα 7χρονο κορίτσι μαθήτρια της Α’ Δημοτικού βρέθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα του, δεμένο και φιμωμένο στις τουαλέτες του σχολείου του. Το περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο των βορείων προαστίων της Αττικής.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα στο MEGA, το περιστατικό μεταφέρθηκε στους γονείς από την ίδια την 7χρονη, ενώ το σχολείο δήλωνε άγνοια. «Μας είπαν οι δάσκαλοι ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση», είπε ο πατέρας της 7χρονης στο LIVE NEWS.

«Ήμουν στην εργασία μου, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τη μαμά της μικρής να μεταβώ στο σχολείο γιατί βρέθηκε η κόρη μας στις τουαλέτες του Δημοτικού δεμένη και με ταινία στο στόμα. Πήγα από εκεί, είχε γίνει 2 ώρες νωρίτερα το περιστατικό, όπως ισχυρίζεται το παιδί. Την βρήκαν κάποια κορίτσια στην τουαλέτα. Η μικρή είναι σε σύγχυση, ήταν 2 – 3 παιδιά που της το έκαναν αυτό, μεγαλύτερα που δεν τα ξέρει».

Η οικογένεια θα κινηθεί νομικά ώστε «όχι μόνο το δικό μου παιδί αλλά όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν ένα καλύτερο μέλλον στο σχολείο».«Είμαστε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να καταφέρουμε να βρούμε μια λύση σε όλο αυτό», είπε ο πατέρας της μαθήτριας, τονίζοντας ότι έχει ξεκινήσει να καταθέτει μηνύσεις εις βάρος όλων των υπευθύνων.