bούτηξε-από-το-σπίτι-φίλου-του-3-400-ευρώ-γ-196142
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.01.2019 | 12:34

«Bούτηξε» από το σπίτι φίλου του 3.400 ευρώ γνωστός λαϊκός τραγουδιστής

Μακριά… χέρια είχε ένας δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, αδελφός επίσης πασίγνωστης τραγουδίστριας, που καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή για κλοπή σε βάρος 41χρονου.

Ο τελευταίος υπέδειξε τον 34χρονο καλλιτέχνη Α.Δ. με καταγωγή από το Αγρίνιο ως τον δράστη κλοπής ύψους 3.400 ευρώ στις 23 Ιουλίου 2017 μέσα από το σπίτι του στον Αλμυρό, όπου – όπως είπε- τον φιλοξενούσε για ένα διάστημα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 41χρονος, ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει βγάλει CD με γνωστή δισκογραφική εταιρία και έχει γυρίσει βιντεοκλίπ με διάσημα μοντέλα και ηθοποιούς, ήταν φίλος του και τον φιλοξενούσε πολύ συχνά, όποτε εκείνος επισκεπτόταν τη Μαγνησία για να τραγουδήσει σε νυχτερινά μαγαζιά. Όμως, όπως κατάλαβε, καταχράστηκε τη φιλοξενία του! Ο 41χρονος καταγγέλλων είπε ότι όταν εκείνος έλειπε από το σπίτι ο τραγουδιστής άρπαξε μέσα από το χρηματοκιβώτιό του ποσό το οποίο άγγιζε τα 3.400 ευρώ.

Από την πλευρά του, πάντως, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του 34χρονου κατηγορούμενου ισχυρίστηκε ότι στο σπίτι έμπαιναν και άλλα άτομα πέραν του πελάτη του και ότι ο 34χρονος δεν είχε ανάγκη να κλέψει καθώς δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα. «δεν είχε ανάγκη να κλέψει ο κατηγορούμενος καθώς έχει αρκετά. Η επαγγελματική πορείας του είναι καλή και έχει κάνει και δίσκο» ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ο συνήγορος, σύμφωνα με τον «ταχυδρόμο».

Πάντως, η υπερασπιστική γραμμή του δεν έγινε αποδεκτή με αποτέλεσμα ο εντολέας του να καταδικαστεί σε έναν χρόνο φυλάκιση με αναστολή που σημαίνει ότι αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: Epsresso