bόλος-ζευγάρι-πιάστηκε-στα-χέρια-για-μι-507773
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.11.2021 | 09:09

Bόλος: Ζευγάρι πιάστηκε στα χέρια για μια φέτα ψωμί

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Βόλο, με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και μια…φέτα ψωμί.

Το πρωί της Κυριακής ξέσπασε καυγάς τρικούβερτος μεταξύ του ζευγαριού, καθώς η 80χρονη έκανε το λάθος να πάρει λίγο από το ψωμί του 90χρονου συζύγου της, ενώ έτρωγαν πρωινό!

Ο παππούς εκνευρίστηκε και την άρπαξε από τα μαλλιά ρίχνοντάς την στο δάπεδο και σέρνοντας της. Η γιαγιά, ανταπέδωσε πετώντας μια… πέτρα στο πρόσωπό του, ενώ τον χτύπησε και με ένα ξύλο στο κεφάλι!

Το αποτέλεσμα ήταν να διακομιστεί ο ηλικιωμένος στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας πέρασαν χειροπέδες στη σύζυγό του. Αλλά και εκείνη τον κατήγγειλε για ψευδή καταμήνυση, ωστόσο ο 90χρονος δεν συνελήφθη αφού νοσηλευόταν και παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο.

Η 80χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που της άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και την παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Όμως, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της και η δίκη της επρόκειτο να γίνει σήμερα.