αυτός-είναι-ο-πραγματικός-λόγος-που-ο-δ-608557
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.03.2019 | 08:40

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Δ.Παπαμιχαήλ αποκλήρωσε τον γιο του

Σάλο προκάλεσε το άνοιγμα της διαθήκης του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αφού ο ηθοποιός αποκλήρωσε τον γιο του, Γιάννη. Ο λόγος που προχώρησε στην κίνηση αυτή και δημιούργησε πλείστα ερωτήματα σε όλους, απαντάται από τον ίδιο τον Παπαμιχαήλ μέσα στην διαθήκη. Ο αείμνηστος, λοιπόν, ηθοποιός αποκλήρωσε το γιο του, επειδή αυτός ακολουθούσε έναν τρόπο ζωής διαφορετικό από αυτόν που επιθυμούσε και ζούσε ο πατέρας του, έναν τρόπο που μάλλον πρόσβαλε την καλλιτεχνική υπόσταση του μεγάλου ηθοποιού. Για το θέμα είχαν γραφεί πολλά τότε, την περίοδο 2003-2004… Σε ένα άλλο κομμάτι επίσης, αναφέρει πως ο γιος του τον είχε ξεχάσει, ενώ ο ίδιος τονίζει χαρακτηριστικά πως αγαπά τον Γιάννη όπως κάθε άνθρωπο.

Στα της περιουσίας, τώρα, ο Παπαμιχαήλ αποκλήρωσε τον γιο του από κάθε περιουσιακό στοιχείο – κινητό και ακίνητο – καθώς και από τα πνευματικά δικαιώματα της δουλειάς του.

Που, όμως, θα πάει η μεγάλη περιουσία του μεγάλου ηθοποιού; Πάντως, όχι στη Νάντια Μουρούζη, την τελευταία του σύντροφο, στην οποία επίσης δεν άφησε κάποιο περιουσιακό στοιχείο. Όλα θα πάνε στο ίδρυμα που θα δημιουργηθεί «Δημήτρης Παπαμιχαήλ» και το οποίο θα διαχειρίζεται ο δικηγόρος του. Φήμες, εδώ, θέλουν την Μουρούζη να συμμετέχει στο ίδρυμα ως απλό μέλος. Πηγή: athensmagazine