αυτός-είναι-ο-άνδρας-που-βρέθηκε-νεκρό-406458
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.02.2019 | 16:38

Αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο Χαλάνδρι (φωτο)

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα σε προχωρημένη σήψη που εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Χαλάνδρι και αποκαλύφθηκε ότι ανήκει σε 64χρονο άνδρα.

Tο Star ανέφερε κάποια βασικά στοιχεία γι’ αυτήν την περίεργη υπόθεση. Το ένα είναι ότι ο άνδρας ζούσε επί πολλά χρόνια στη Γερμανία, όπου και εργαζόταν σε τράπεζα. Ήρθε στην Ελλάδα και άνοιξε ένα μαγαζί στην ανατολική Αττική, το οποίο επειδή δεν πήγε καλά, το έκλεισε.

Στη συνέχεια, έπιασε δουλειά στην εταιρία που εργαζόταν μέχρι πρότινος. Τέλος, ο 64χρονος είχε κάνει δύο γάμους. Από τον πρώτο του είχε κι ένα παιδί. Από τον δεύτερο δεν είχε πάρει ακόμη διαζύγιο. Η Γερμανίδα που αναζητείται ήταν σύντροφός του τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο εντοπισμός του άτυχου άνδρα έγινε λόγω της δυσοσμίας από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

«Έβλεπα κλειστά τα πάντα, δεν μπορούσα να ξέρω τι συμβαίνει. Χθες που έφτασα στο σπίτι μου, είχε μία έντονη μυρωδιά. Πλησίασα στο ισόγειο που διέμενε ο 64χρονος και εκεί κατάλαβα ότι η μυρωδιά προερχόταν από εκεί γιατί ήταν εντονότερη. Στο διαμέρισμα μπήκε μόνο η αστυνομία, μου είπαν ότι ήταν δεμένο και τυλιγμένο με σεντόνια και κουβέρτες», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Χρήστος Λιντέρης, ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όπου διέμενε ο 64χρονος.

«Είχα να τον δω από 18 Δεκεμβρίου που μου είπε ότι θα έφευγε για Γερμανία. Γύρω στις 5 Ιανουαρίου εμφανίστηκε η σύντροφός του, μου έδωσε το ενοίκιο. Έβλεπα να είναι κλειστό το διαμέρισμα αλλά τους αναζητούσαν διάφοροι. Τους αναζητούσαν από τη δουλειά. Μου έστειλε μήνυμα κάποιος κοινός γνωστός και μου είπε ότι τον αναζητούσαν. Τον αναζητούσε και η εν διαστάσει σύζυγός του», πρόσθεσε.