αυτοκτονία-στο-μοσχάτο-βρήκαν-ροζ-βίν-634304
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.05.2019 | 10:25

Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Βρήκαν ροζ βίντεο με δεύτερη ανήλικη

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 43χρονο που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας που αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι η 14χρονη δεν ήταν το μόνο θύμα του. Ο 43χρονος άνδρας φέρεται να είχε σχέση για ενάμιση χρόνο στο παρελθόν και με μία άλλη μαθήτρια.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star όταν συνελήφθη ο 43χρονος, οι Αρχές ανακάλυψαν μέσα σε φωτογραφική μηχανή βίντεο ερωτικού περιεχομένου με μια δεύτερη ανήλικη. Όταν την κάλεσαν για κατάθεση, το κορίτσι παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με τον 43χρονο από την ηλικία των 14 ετών και για περίπου ενάμιση χρόνο.

Ισχυρίστηκε ότι της φερόταν τρυφερά και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη στενή τους σχέση. Στην ερώτηση αν γνώριζε ότι ο 43χρονος τη μαγνητοσκοπούσε η κοπέλα έδωσε θετική απάντηση.

Ο κατηγορούμενος όταν συνελήφθη αρνήθηκε τις ερωτικές σχέσεις με τις ανήλικες. Όταν όμως του έδειξαν το video, αναγκάστηκε να τις παραδεχτεί. Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται για την υπόθεση καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει και τρίτη ανήλικη θύμα του 43χρονου.

Οι δικοί του άνθρωποι είναι σε σοκ μετά τις αποκαλύψεις, ενώ δεν τον έχει επισκεφθεί κάποιος από την ημέρα που συνελήφθη.

Πώς φέρεται να προσέγγιζε τις ανήλικες ο 43χρονος

Την ίδια στιγμή μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, συμμαθήτρια της άτυχης κοπέλας περιέγραψε πώς ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ προσέγγιζε τις ανήλικες.

Όλοι έβλεπαν τη 14χρονη να κάνει παρέα με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερό της άνδρα. Κανείς δε φανταζόταν όμως ότι η σχέση τους ήταν ερωτική.

«Γενικά μας φερόταν πολύ καλά. Ήταν φιλικός και φερόταν σε όλους με τον ίδιο τρόπο. Μιλούσε λίγο πιο ελεύθερα με μερικές φίλες μου. Μπορούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Μερικές φορές τα κορίτσια καθόντουσαν πίσω από τον πάγκο και συζητούσαν. Βρίζανε και μερικές φορές» δήλωσε συμμαθήτρια της 14χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.