αυτοκτονία-σοκ-διεμφυλικής-σε-οικοδο-896204
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.04.2021 | 17:50

Αυτοκτονία-σοκ διεμφυλικής σε οικοδομή: Η ολέθρια σχέση με το «δεξί χέρι» αντιδημάρχου

Ο θάνατος ήταν η κατάληξη μιας ασυνήθιστης όσο και αντισυμβατικής ερωτικής σχέσης που έφερε η μοίρα στη ζωή δύο ανθρώπων από εντελώς διαφορετικούς κόσμους, μιας 31χρονης διεμφυλικής γυναίκας με εύθραυστο ψυχισμό και ενός 63χρονου στελέχους του Δήμου Αθηναίων και στενού συνεργάτη ενός από τους πιο ισχυρούς αντιδημάρχους.

 Το τελευταίο πιόνι στο δαιδαλώδες ντόμινο της ερωτικής ιστορίας μπήκε στη θέση του πριν από τρεις μέρες και οδήγησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Εκείνο το πρωί οι κάτοικοι μιας ήσυχης γειτονιάς στους Αμπελοκήπους αντίκρισαν ένα μακάβριο σκηνικό: την 31χρονη διεμφυλική O.E. να κρέμεται από μια αυτοσχέδια αγχόνη που είχε δέσει στα κάγκελα μιας οικοδομής στην οδό Λαρίσης. Εντρομοι, ενημέρωσαν τις Αρχές, αλλά, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, διαπίστωσαν απλώς ότι ήταν αργά…

Selfie της 31χρονης μπροστά στον καθρέφτη

Ομως η έρευνα των αστυνομικών που ακολούθησε έφερε στην επιφάνεια όλα όσα είχαν προηγηθεί της τραγικής απόφασης της 31χρονης να δώσει ένα πρόωρο και σκληρό τέλος στη ζωή της. Από την εξέταση του τηλεφώνου της Ο.Ε. προέκυψε ότι λίγο προτού πάρει τη μοιραία απόφαση είχε στείλει ένα sms στη μητέρα της.

«Σε αποχαιρετώ! Αναζήτησα την αληθινή αγάπη και δεν τη βρήκα» έγραψε στη μητέρα της, η οποία όμως εκείνη την ώρα κοιμόταν και δεν το είδε! Ακόμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν μια σύντομη συνομιλία που είχε η 31χρονη με μια φίλη της λίγες μέρες πριν από το τραγικό φινάλε, το περιεχόμενο της οποίας έβαζε στο μακάβριο κάδρο έναν 63χρονο άνδρα.

«Από το στόμα σου και στου Θεού… σ’ αγαπώ. Να το θυμάσαι, αν πάθω κάτι και αυτοκτονήσω, αυτός θα φταίει» έγραφε η 31χρονη στη φίλη της, η οποία απάντησε: «Ξεκόλλα, είσαι ηλίθια αν αυτοκτονήσεις».

Ολα οδηγούσαν τους αστυνομικούς στον 63χρονο Σ.Τ., ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με τη διεμφυλική γυναίκα το τελευταίο εξάμηνο. Εκείνος είχε επιλέξει να την κρατήσει μακριά από το περιβάλλον του, καθώς κατέχει επιτελική θέση στον Δήμο Αθηναίων και θεωρείται το «δεξί χέρι» αντιδημάρχου με σημαντικό χαρτοφυλάκιο. Ομως, πέρα από τα καθήκοντά του, ο 63χρονος είχε εμπλακεί σε αυτή τη σχέση, που άρχισε με περίσσιο πάθος και κατέληξε με μηνύσεις εκατέρωθεν για βία στο αστυνομικό τμήμα.

Τριγμοί

Η 31χρονη, η οποία ήταν ευρέως γνωστή στους κύκλους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και των transgender ατόμων, είχε αποκαλύψει σε μια φίλη της πριν από λίγες μέρες ότι ο 63χρονος εραστής της τής είχε υποσχεθεί διορισμό στον Δήμο Αθηναίων, που όμως δεν γινόταν πράξη. Αυτό προκάλεσε τριγμούς στη σχέση τους, καθώς η 31χρονη ήθελε όσο τίποτε άλλο να βρει μια δουλειά και να προσπαθήσει να λειτουργήσει μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

Αλλωστε, λόγω της ιδιαιτερότητάς της, η ψυχική αντοχή της είχε δοκιμαστεί αρκετά, αποκρούοντας συχνά σκληρές και υποτιμητικές συμπεριφορές που εκδήλωναν όσοι δεν ενέκριναν τη σεξουαλική της ταυτότητα.

Παρά τις υποσχέσεις του 63χρονου, ο διορισμός δεν ερχόταν, αν και η Ο.Ε. γνώριζε ότι ο σύντροφός της «έλυνε και έδενε» στον δήμο. Ετσι άρχισαν οι τριβές, που κατέληξαν πριν από λίγες μέρες σε ένα βίαιο επεισόδιο. Οπως είχε πει στη φίλη της η 31χρονη, κατά τη διάρκεια ενός καβγά στο σπίτι της ο 63χρονος τη χτύπησε, με συνέπεια να πέσει πάνω στην τζαμαρία και να τραυματιστεί.

Αμέσως κάλεσε την Αμεση Δράση, για να καταγραφεί το επεισόδιο, και πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, η 31χρονη είχε στείλει σε φιλικό της πρόσωπο και φωτογραφίες στις οποίες φαίνονταν τραύματα, που υποστήριζε ότι της είχε προκαλέσει ο σύντροφός της.

Από την πλευρά του, ο 63χρονος πέρασε στην αντεπίθεση, πηγαίνοντας στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, όπου ισχυρίστηκε ότι και ο ίδιος είχε τραυματιστεί, ενώ ζήτησε από τους αστυνομικούς να της κάνουν συστάσεις. Δεν έμεινε εκεί όμως, αφού σε δεύτερο χρόνο κατέθεσε και μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση σε βάρος της διεμφυλικής ερωμένης του. Από το περιβάλλον της άτυχης γυναίκας έχει διαρρεύσει ότι η μήνυση του 63χρονου δεν ήταν τίποτε παραπάνω από μια προσπάθεια να προλάβει την 31χρονη σε περίπτωση που έκανε το ίδιο.

Ολο αυτό το παρασκήνιο που είχε προηγηθεί έγινε η αιτία να πάρει η Ο.Ε. την απόφαση να τελειώνει οριστικά από όλους και όλα. Με τον ψυχισμό της διαταραγμένο, ανέβηκε στην οικοδομή και έβαλε τέλος στη ζωή της… Μετά το τραγικό φινάλε οι αστυνομικοί έχουν αρχίσει να παίρνουν καταθέσεις απ’ όσους τη γνώριζαν, με πρώτο τον 63χρονο. Σύντομα θα κληθούν τα μέλη της οικογένειας της 31χρονης καθώς και τα φιλικά της πρόσωπα να καταθέσουν όσα γνωρίζουν.

 πηγή: espressonews.gr