αυτοκτονία-14χρονου-ο-διευθυντής-του-1022654
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.05.2022 | 10:35

Αυτοκτονία 14χρονου: “Ο διευθυντής του σχολείου γνωρίζει τα πάντα”

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία μητέρας συμμαθητή και φίλου του 14χρονου Μάκη που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η ίδια ισχυρίζεται μιλώντας στον ANT1 ότι «από όσα μας έχουν πει τα παιδιά μας, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι γνωρίζει τα πάντα ο διευθυντής. Το θέμα είναι γιατί προσπαθεί να συγκαλύψει τα παιδιά αυτά, που είναι σαν συμμορία. Τσακώνονται στον Κολωνό, τσακώνονται παντού, είναι “σεσημασμένα”, τα γνωρίζει και η αστυνομία τα παιδιά».

«Φθάσαμε στο σημείο να χάσουμε τον 14χρονο Μάκη και δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το επόμενο θύμα», είπε η μητέρα, που μία ημέρα μετά την κηδεία του 14χρονου, επεδίωξε, μαζί με άλλους γονείς, να συναντηθεί με τον διευθυντή του σχολείου.

Σχετικά με τον 14χρονο ανέφερε πως «ο Μάκης ήταν ένα παιδί έξω καρδιά, που ότι κι αν του γινόταν, ο Μάκης το εκλάμβανε ως αστείο και ακόμη και μπροστά στους συμμαθητές του χαμογελούσε. Αν όμως μέσα του έκλεινε τον πόνο του και δεν ήθελε να το δείχνει, αυτό δεν το ξέρουμε», συμπληρώνοντας πως «πάντα ήταν ένα παιδί που απομονωνόταν. Θα πήγαινε στα άλλα παιδιά, θα έλεγε την καλημέρα του, αλλά θα απομονωνόταν».

Ακόμη, η μητέρα του συμμαθητή του 14χρονου, είπε πως το παιδί που έβαλε τέλος στην ζωή του, δεν είχε πει στο δικό της παιδί οτιδήποτε σχετικά με επιθέσεις από ομάδες ανηλίκων, «δεν είχε πει ποτέ κάτι άλλο για αυτά που ακούγονται», σημείωσε ωστόσο πως «ο χωρισμός με τους γονείς του τον είχε πάντα πάρα πολύ προβληματισμένο. Τίποτα άλλο. Αυτό μόνο».