αυτό-είναι-το-πρώτο-εμφιαλωμένο-νερό-π-70448
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.10.2020 | 14:57

Αυτό είναι το πρώτο εμφιαλωμένο νερό που μπαίνει σε χάρτινη συσκευασία (φωτο)

Το νέο επενδυτικό πλάνο της ΘΕΟΝΗ Α.Ε. αφορά στην είσοδο του πιο βραβευμένου ελληνικού νερού στον κόσμο στην αγορά χάρτινης συσκευασίας, αναβαθμίζοντας την εμπειρία κατανάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού.

Η 5η γραμμή παραγωγής του ΘΕΟΝΗ αποτελεί μία ιδία επένδυση και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021, προμηθεύοντας την αγορά με το μοναδικό ελληνικό νερό με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας στην πιο eco-friendly εκδοχή του.

Από τη Φύση, για τη Φύση.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, αναβλύζοντας φυσικά στα 1.100 μ. της Πηγής Γκούρα στην περιοχή των Αγράφων, διατηρεί την άρρηκτη σύνδεσή του με τη φύση και εξακολουθεί να ενισχύει με κάθε τρόπο την προσπάθεια να μειώσει το οικολογικό του αποτύπωμα.

Η Φύση και το Περιβάλλον αποτελούν την καρδιά και τον πυρήνα του ΘΕΟΝΗ και, μετά την κυκλοφορία της Γυάλινης φιάλης αλλά και του χάρτινου ασκού των 10 lt, η χάρτινη συσκευασία του πρόκειται να ολοκληρώσει το ήδη εντυπωσιακό portfolio της ελληνικής εταιρίας εμφιάλωσης νερού με τις περισσότερες διεθνείς διακρίσεις. Ήδη, η πλειοψηφία των σημείων πώλησης αναμένει την τοποθέτηση της χάρτινης συσκευασίας του ΘΕΟΝΗ, η οποία προγραμματίζεται για το πρώτο τρίμηνο του 2021.