αυτά-είναι-τα-ζευγάρια-των-ημιτελικών-599448
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.03.2019 | 12:11

Αυτά είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Γουδί, η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με την οποία θα προκύψουν τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Στα ημιτελικά είχαν περάσει κατά χρονική σειρά ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ και Λαμία, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο φιναλίστ των δύο προηγούμενων σεζόν, οι δύο «δικέφαλοι», έχουν προχωρήσει και φέτος αρκετά στον θεσμό. Μάλιστα, η Ένωση διεκδικεί την τέταρτη σερί παρουσία της σε τελικό, ενώ οι Θεσσαλονικείς την τρίτη διαδοχική. Οι Αρκάδες έχουν πάει άλλη μια φορά στην ιστορία τους μέχρι το τέλος της διαδρομής (χωρίς να πάρουν τον τίτλο), ενώ ο σύλλογος από τη Φθιώτιδα είναι η μεγάλη έκπληξη της τρέχουσας διοργάνωσης, λόγω του ότι «πέταξε» στους προηγούμενους δύο γύρους εκτός Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Αστέρας Τρίπολης μέσω του Γιώργου Μποροβήλου έθεσε αίτημα να διεξαχθούν οι ημιτελικοί με ξένους διαιτητές, κάτι για το οποίο δεν εμφανίστηκαν αρνητικές ούτε οι υπόλοιπες τρεις ομάδες.

Τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών:

ΑΕΚ – Λαμία

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης