Αττική: Οι 7 περιοχές που θα γίνει διακοπή ρεύματος - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
29
Νοέμβριος
Back

Αττική: Οι 7 περιοχές που θα γίνει διακοπή ρεύματος

Διακοπές ρεύματος αναμένεται να σημειωθούν σήμερα Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 σε επτά περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, οι διακοπές ρεύματος θα γίνουν σε Περιστέρι, Νέα Σμύρνη, Πειραιά, Καλλιθέα, Χαλάνδρι, Κηφισιά και Αργυρούπολη. Οι ώρες κατά τις οποίες το ρεύμα θα κοπεί, ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή.

«Αγαπητοί μας πελάτες, H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας. Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης. Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης», αναφέρει η ανακοίνωσή του ΔΕΔΔΗΕ.

Διαβάστε επίσης:

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!