Αττική: Απλησίαστες πολλές οργανωμένες παραλίες λόγω τιμών… Μυκόνου

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 26 Ιουνίου 2021 - 09:23
  • Comments Off

Μύκονο θυμίζουν οι τιμές στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής όπου σε πολλές περιπτώσεις είναι απλησίαστες, με τους ιδιοκτήτες των beach bar να χρεώνουν το Σαββατοκύριακο ακόμα και 100 ευρώ για δυο ξαπλώστρες ή 180 ευρώ για τη λεγόμενη καμπάνα με τη διπλή ξαπλώστρα για δύο άτομα μέσω online κρατήσεων.

 «Όταν έρχεσαι εδώ και σας εξυπηρετούμε χωρίς κράτηση είναι στα 70 ευρώ το σετ και 120 οι καμπάνες, μέσω του plaz (σ.σ online εφαρμογή κρατήσεων) είναι στα 100 το σετ και 180 οι καμπάνες».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, χωρίς κράτηση και προεξόφληση της ξαπλώστρας μέσω της εφαρμογής στο ίντερνετ, οι τιμές είναι μειωμένες από 30% έως 40%, αλλά η ζήτηση είναι μεγάλη και είναι αβέβαιο αν θα βρεις να κάτσεις χωρίς κράτηση και κατ’ επέκταση έξτρα χρέωση.

«20 ευρώ το σετ και φτάνει μέχρι τα 40. Και το Σαββατοκύριακο είναι 30 ευρώ το σετ μέχρι 50. Η πρώτη σειρά είναι 40. Το Σαββατοκύριακο είναι 50. Αλλά είναι μέσα τα δύο προστατευτικά και οι πετσέτες σας ξεχωριστές, τα οποία αυτά είναι μέσα στην τιμή».

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, η ποιότητα της ξαπλώστρας αλλά και το γεγονός ότι φέτος ο αριθμός τους είναι μειωμένος λόγω μέτρων κορονοϊού, τους ανάγκασαν να ανεβάσουν τις τιμές.

«Αν είχα μια ξαπλώστρα που την είχα πληρώσει 100 ευρώ δεν θα το χρέωνα τόσο πολύ, αλλά επειδή έχω πληρώσει την ξαπλώστρα 500 ευρώ και κάθε μέρα πλένω καλύμματα και τα λοιπά, έπρεπε να το βάλω αυτή την τιμή για να βγάλω κάτι. Καταρχήν έχω χάσει 25 σετ. Ξέρετε παλιά πως ήταν, ήταν η μια ομπρέλα δίπλα στην άλλη, τώρα είναι ανά 4 μέτρα και τα τηρώ όλα με ευλάβεια γιατί έχω παιδιά, έρχονται οικογένειες εδώ και προσέχουμε πάρα πολύ».

Φθηνότερες είναι οι ξαπλώστρες στην παραλία Αλίμου με τις τιμές να αρχίζουν από 10 ευρώ το άτομο.

Πηγή: MEGATV

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΑΤΤΙΚΗ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]