Αθήνα: Θεία κοινωνία από την πίσω πόρτα του ναού (φωτό)

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 12 Απριλίου 2020 - 15:37
  • Comments Off

Φωτογραφίες με θεία κοινωνία από την πίσω πόρτα του ναού φέρνει στη δημοσιότητα το zougla.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για ιερέα της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι. Σημειώνεται, δε, ότι οι γείτονες και οι περαστικοί αντέδρασαν με οργή ζητώντας από τον ιερέα να διακόψει την παράνομη δραστηριότητά του αλλά αυτός απτόητος απαντούσε «όχι είναι νόμιμο αυτό που κάνω». Η διαδικασία της συνεχίστηκε για πολύ ώρα, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των περιοίκων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το zougla.gr, επικοινώνησε με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και αυτό που είπαν ήταν:  «Οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου είναι δεσμευτικές για όλους τους κληρικούς της Εκκλησίας της Ελλάδος και πρέπει να τηρούνται απαρεγκλίτως. Η Ιερά Σύνοδος, ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες και υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών της Πολιτείας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΟΥΚΑΚΙ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!