αργυρούπολη-προφυλακίστηκε-ο-46χρονος-981264
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.01.2022 | 16:32

Αργυρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 46χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του στην Αργυρούπολη, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Ο άνδρας απολογήθηκε σήμερα Πέμπτη (20/1) για το αδίκημα της απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν ήξερε τι έκανε.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται, ότι την περασμένη Ποαρασκευή ο 46χρονος φέρεται να χτύπησε μέχρι αναισθησίας τη γυναίκα, στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι, αφού προηγουμένως ενημέρωσε για το συμβάν συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία. Παραδόθηκε αυτοβούλως στην αστυνομία το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ καταζητούνταν για τρεις μέρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρία στην ΕΡΤ, ο ίδιος δεν δίστασε να απειλήσει ακόμα και μέσα από τα κρατητήρια πρώην σύντροφο του με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Σε τηλεφώνημα που της έκανε, όπως υποστηρίζει η ίδια, ενώ είχε συλληφθεί, επιχείρησε να την εκφοβίσει.

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τη 40χρονη

Στο μεταξύ, σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την 40χρονη από την Αργυρούπολη. Σύμφωνα με τα στοιχεία, έχει πέσει θύμα σοβαρού ξυλοδαρμού και στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ φέρει βαριές κακώσεις σε όλο το σώμα της.

Συγκεκριμένα, έχει σπασμένα πλευρά, βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε χτυπήματα με τα χέρια και χτυπήματα πολλά σε επίπεδη επιφάνεια.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο δράστης χτυπούσε την σύντροφό του με δύναμη στο πάτωμα ή στον τοίχο. Μάλιστα, ο ιατροδικαστής χαρακτηρίζει τα τραύματα του θύματος «εξόχως σοβαρά».

Σημειώνεται ότι οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή την 40χρονη αναγκάστηκαν να της κάνουν αποσυμπιεστική κρανιοτομία, όταν εκείνη έφτασε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.