αποκάλυψη-με-26-ευρώ-ερωτικά-ραντεβού-μ-234146
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.02.2018 | 20:01

Αποκάλυψη: Με 26 ευρώ, ερωτικά ραντεβού μέσω Θεσσαλονίκης

Κοινό μυστικό η μετάβαση Ελληνίδων καλλονών από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στο Μιλάνο δήθεν για… ψώνια σε οίκους μόδας

Βουίζουν οι κοσμικοί κύκλοι για το «γαϊτανάκι» με τις βίζιτες που έχει ανοίξει στη μητρόπολη της μόδας,το Μιλάνο, με πρωταγωνίστριες νεαρές Ελληνίδες καλλονές, μοντέλα και κυρίες υπεράνω υποψίας, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα παχυλό και άνετο «μεροκάματο» στις αγκαλιές ευκατάστατων Ιταλών.

Όπως γράφει η Espresso, για να μη δίνουν στόχο, προφασίζονται ότι πηγαίνουν στην πρωτεύουσα της μόδας, στη Λομβαρδία, για να κάνουν τα…ψώνια τους.

Φροντίζουν, μάλιστα, όσες είναι από την Αθήνα να μηδενίσουν τα έξοδα τους χρησιμοποιώντας τη Θεσσαλονίκη ως αφετηρία για τα ταξίδια-αστραπή, που καταλήγουν σε καυτά ερωτικά ραντεβού… με το αζημίωτο.

Και αυτό γιατί ο διεθνής κρατικός αερολιμένας Μακεδονία θεωρείται η πιο φτηνή επιλογή για ένα ολιγοήμερο ταξίδι στην ιταλική πόλη, με το εισιτήριο να κοστίζει μόλις 26 ευρώ!

Για τον λόγο αυτό τα κορίτσια κανονίζουν από νωρίς τα ταξίδια των «επαγγελματικών» τους υποχρεώσεων, ώστε να τα συνδυάζουν με τα χρονικά διαστήματα που ισχύει η συγκεκριμένη τιμή των 26 ευρώ, 47 με την επιστροφή!

Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι πλέον κοινό μυστικό ότι γίνεται… πασαρέλα κάθε φορά που πλησιάζουν οι μέρες των εκπτωτικών τιμών (που είναι αρκετές μέσα στον χρόνο), καθώς δεν είναι λίγες οι νεαρές κοπέλες που ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος λόγω της εμφάνισης και του ιδιαίτερου στιλ τους.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι περισσότερες μοιάζουν εντυπωσιακά η μια με την άλλη μετά τις αλλεπάλληλες επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής που έχουν κάνει!