αποχωρούν-χορηγοί-από-την-εκπομπή-της-537244
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.03.2021 | 18:21

Αποχωρούν χορηγοί από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Αποχωρούν χορηγοί από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Αιτία η στάση της δημοσιογράφου στην υπόθεση Λιγνάδη και ο τρόπος που αντιμετώπισε την προφυλάκισή του, ρίχνοντας ένα βλέμμα συμπόνοιας προς τον «γνωστό σκηνοθέτη». Παρ’ ολίγο να δακρύσει από συγκίνηση.

Η NAK Shoes λοιπόν έδωσε ήδη εντολή: «Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής “ΤLive” με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή».

Ενώ και η εταιρεία Serendipity όταν ενημερώθηκε μέσω Instagram από followers ανακοίνωσε πως θα κάνει κάποιες κινήσεις: «Δεν το γνωρίζουμε, ευχαριστούμε για την ενημέρωση, θα το επιμεληθούμε αμέσως».

Επίσης η Londessa ξεκαθάρισε πως αν αναφέρεται το όνομά της στους τίτλους με τους χορηγούς, αυτό συμβαίνει λόγω των «αναλώσιμων αποθεμάτων που έχει από παλιότερες συνεργασίες το τμήμα μακιγιάζ του εν λόγω σταθμού».

Η Access Fashion εν τω μεταξύ δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με την εκπομπή και αν η στυλίστρια επιλέγει δικά τους ρούχα, «δεν μας καθιστά χορηγούς και ως εκ τούτου δεν έχουμε λόγο να πάρουμε θέση».

πηγή: efsyn.gr