απίστευτη-κοσμοσυρροή-στους-οίκους-α-786567
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.06.2020 | 11:14

Απίστευτη κοσμοσυρροή στους οίκους ανοχής: «Κάνουν λες και δεν έχουν δει γυναίκα»

Το ρεπορτάζ που φιλοξένησε την Τρίτη η εφημερίδα Espresso, έδειξε αυξημένη κίνηση στους οίκους ανοχής την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους.

Παρά τις μάσκες, τις αποστάσεις και όλα αυτά που θα πρέπει να γίνονται, η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη σε αναλογία με τις προσδοκίες που υπήρχαν.

«Λες και δεν έχουν δει γυναίκες τόσο καιρό έκαναν οι άνδρες! Έρχονταν και τους… διώχναμε για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός! Τους έλεγα να κάνουν μια γύρα και να ξαναπεράσουν σε λίγο…» περιγράφει η ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στην Φυλής και επιβεβαιώνει ότι κατά την ερωτική πράξη τόσο η ιερόδουλη όσο και ο πελάτης φοράνε μάσκα και γάντια.

Διευκρινίζει, πάντως, ότι οι πελάτες έρχονται φορώντας τα απαραίτητα προστατευτικά, όπως ακριβώς και οι κοπέλες, ενώ υπάρχουν και στην είσοδο, σε περίπτωση που κάποιος δεν έρθει εξοπλισμένος.

«Τα κορίτσια προτείνουν στους πελάτες στάσεις κατά τις οποίες δεν πλησιάζουν τα πρόσωπά τους, για λόγους ασφαλείας. Μόνο αν ο πελάτης επιθυμεί στοματικό έρωτα η κοπέλα θα βγάζει προσωρινά τη μάσκα και μετά θα την ξαναφοράει…» περιγράφει στην «Espresso» η ιδιοκτήτρια ενός από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής στην Αθήνα.