«Έφυγε» από τη ζωή, στα 77 του χρόνια ο ηθοποιός Δημήτρης Γούσης, από παθολογικά αίτια. Ο ηθοποιός ήταν απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, είχε λάβει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές.
Στο πλατύ κοινό έγινε γνωστός από τις εμφανίσεις του στο “Αγγιγμα ψυχής”, ”Ψίθυροι καρδιάς”, “Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα” κ.α..Είχε πάρει μέρος επίσης σε πολλές μεταγλωτίσεις παιδικών σειρών της ΕΡΤ.,όπως επίσης σε παραγωγές της ΕΡΤ για το ραδιόφωνο στα έργα του Σαίξπηρ “Τρικυμία”, “Βασιλιάς Ληρ”, “Ιουλιος Καισαρ ¨κ.ά..
Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Σάββατο, 3.30 μμ από το κοιμητήριο Παπάγου.
Aftodioikisi News
Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.
Ενημερωθείτε πρώτοι για ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, της εργασίας, της ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!