η-απάντηση-της-φουρέιρα-μετά-τον-σάλο-γ-477857
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.05.2018 | 08:30

Η απάντηση της Φουρέιρα μετά τον σάλο για τον «αλβανικό αετό»

Απάντηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έδωσε η Ελένη Φουρέιρα για την φωτογραφία όπου η ίδια σχηματίζει τον αλβανικό αετό μαζί με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στην Eurovision.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί στην Eurovision την Κύπρο,  πόζαρε στον φακό με τον Eugent Bushpepa, με τους δυο τους να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

Ο εκπρόσωπος της Αλβανίας χρησιμοποίησε το δεξί του χέρι και η γνωστή τραγουδίστρια το αριστερό, και έτσι από κοινού σχημάτισαν το σύμβολο της αλβανικής σημαίας.

Η φωτογραφία, μάλιστα, αναρτήθηκε την επίσημη σελίδα του Eugent Bushpepa ενόψει του 63ου διαγωνισμού της Eurovision

Ηεικόνα μάλιστα  έκανε γρήγορα τον γύρω όλων των ελληνικών μέσων, ενώ δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός στα social media.

Ετσι, μετά τον σάλο, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε ένα ποστ στο Instagram όπου ξεκαθαρίζει την θέση της, γράφοντας:

«Η μουσική είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει λαούς. Εγώ γι΄αυτό βρίσκομαι εδώ και δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά τα ζητήματα εθνικισμού που κάποιοι μου χρεώνουν. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Πάμε τώρα δυνατά να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ανέφερε η ίδια τα μεσάνυκτα της Πέμπτης μέσω instaStory.