Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οδηγός έσκισε το πρόστιμο μπροστά στους δημοτικούς αστυνομικούς

Δεν λείπουν τα περίεργα συμβάντα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι αστυνομικοί και δημοτικοί αστυνομικοί που διεξάγουν ελέγχους σε οδηγούς οχημάτων και περαστικούς, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας που βρίσκεται σε ισχύ.

Ένα απ’ αυτά συνέβη νωρίς το πρωί της Πέμπτης μπροστά στο Καλλιμάρμαρο, σε μπλόκο που είχε στήσει η Δημοτική Αστυνομία.

Όπως αναφέρει το reader.gr, στο πλαίσιο των ελέγχων σταμάτησαν μια μοτοσυκλέτα με δύο αναβάτες, ενώ των οποίων ο δεύτερος δεν είχε μαζί του κανένα έγγραφο που να δικαιολογεί τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκτός σπιτιού.

Όπως ήταν φυσικό του επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ, με τον πολίτη να υπογράφει και να παραλαμβάνει κανονικά το έγγραφο.

Αμέσως μετά, όμως, γυρνάει προς τo μέρος των δημοτικών αστυνομικών, σκίζει επιδεικτικά την κλήση και αντέδρασε με σκληρές εκφράσεις.

Το πρόστιμο, πάντως, εάν δεν πληρωθεί στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα μεταφέρεται στην Εφορία και θα του εμφανιστεί στο Taxis Net.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΔΗΓΟΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!