αντ1-ο-παρκαδόρος-γιώργος-παπαδάκης-178788
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.09.2019 | 08:15

ΑΝΤ1: Ο… παρκαδόρος Γιώργος Παπαδάκης, η… σερβιτόρα Ζέτα Δούκα και Χατζηνικολάου-Σκορδά στο μπαρ!

Μία ξεχωριστή βραδιά παρουσίασης προγράμματος είχαν ετοιμάσει οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση με πολύ κέφι και διάχυτη στην ατμόσφαιρα την χαρά για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Από νωρίς άρχισαν να συρρέουν στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στην οδό Πειραιώς στο κέντρο της Αθήνας οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, ανάμεσά τους φυσικά και οι “αστέρες” του οι οποίοι και έπιασαν αμέσως δουλειά!

Το concept της βραδιάς ήταν πολύ καλά… μελετημένο και αρκετά αστείο αφού όλοι, ακόμα και τα “βαριά ονόματα” έπιασαν δουλειά εξυπηρετώντας τους καλεσμένους της βραδιάς, τους δημοσιογράφους.

Για παράδειγμα, ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος κάνει πρεμιέρα νωρίς το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου είχε αναλάβει χρέη… παρκαδόρου ενώ στο μπαρ η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Χατζηνικολάου σέρβιραν ποτά στο κοινό.

Σας έχουμε και άλλο καλό! Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και η Ζέτα Δούκα είχαν αναλάβει χρέη σερβιτόρων ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρισκόταν στα decks “ντύνοντας” μουσικά τη βραδιά ως dj.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς είδαμε και άλλους διάσημους να αναλαμβάνουν τα… πόστα τους, όπως ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Τάσος Αρνιακός που βρέθηκαν πίσω από την μπάρα για να βοηθήσουν τους Χατζηνικολάου και Σκορδά αλλά και ο Θανάσης Πατριαρχέας και ο Σάββας Πούμπουρας που έγιναν για λίγο… σερβιτόροι.

Επίσης, η Μαρία Μπεκατώρου, η Ιωάννα Ασημακοπούλου, η Μαριάννα Τουμασάτου και η Κατερίνα Γερονικολού είχαν αναλάβει και αυτές ενεργό ρόλο στη βραδιά, ως… ταξιθέτριες…

πηγή: gossip-tv.gr