Άνοιξαν νωρίτερα Κηφισός & Παραλιακή -Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
17
Ιανουάριος
Back

Άνοιξαν νωρίτερα Κηφισός & Παραλιακή -Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

Λίγο μετά τις 6 το πρωί άνοιξαν και ο Κηφισός και η Παραλιακή για τα οχήματα, νωρίτερα από τις 8:00 που ήταν προγραμματισμένο, με τη διέλευση των οχημάτων να γίνεται πλέον κανονικά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, κλειστές παραμένουν η παλιά Λ. Ποσειδώνος από την οδό Επαμεινώνστα έως το ύψος το ύψος του «Jumbo» και στα δύο ρεύματα και η Λεωφόρος Συγγρού από την οδό Αμβ. Φραντζή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Παραλιακή.

Χθες το βράδυ ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης ανακοίνωσε πρωτόγνωρα έκτακτα μέτρα, έπειτα από την ολοκλήρωση της διυπουργικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Κλειστές θα είναι σήμερα οι δημόσιες υπηρεσίες στην Αττική, πλην Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπηρεσιών που έχουν αντικείμενο την αντιμετώπιση του καιρικού φαινομένου.

Υπάρχει ισχυρή σύσταση για τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα. Θα αξιοποιηθούν όλα τα αναγκαία μέσα από ιδιωτικές εταιρίες, ώστε ο ιδιωτικός τομέας να συνδράμει στην αντιμετώπιση του φαινομένου.

Επίσης κλειστά θα μείνουν σήμερα όλα τα σχολεία σε Αττική, Κέρκυρα, Χαλκιδική, Σάμο, Ικαρία και Εύβοια.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!