Ανησυχία για τα νέα κρούσματα σε Αττική & Θεσσαλονίκη (κατανομή)

Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν τα κρούσματα κορωνοϊού στα μεγάλα αστικά κέντρα, γεγονός που δεν μπορεί παρά να προκαλεί ανησυχία.

Συγκεκριμένα, από νέα 58 κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ, τα 34 είναι εισαγόμενα με τα 28 να εντοπίζονται στις πύλες εισόδου τις χώρας και τα υπόλοιπα 6 κατόπιν ελέγχων που έγιναν αυτοβούλως από ξένους πολίτες.

Οσον αφορά στην γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων εντός της χώρας τα δεδομένα παραμένουν ανησυχητικά για τα μεγάλα αστικά κέντρα. Αυτό γιατί τα 8 κρούσματα δηλώθηκαν στην περιφερειακή ενότητα Αττικής και 7 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης.

Επίσης, 3 κρούσματα βεβαιώθηκαν στην περιφερειακή ενότητα Λέσβου, 2 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης, και από 1 κρούσμα καταγράφηκε στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας, την περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, την περιφερειακή ενότητα Άρτας και την περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ, ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!