ανήλικος-με-πατίνι-παρέσυρε-πεζή-και-τ-1616650
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.07.2026 | 16:57

Ανήλικος με πατίνι παρέσυρε πεζή και της έσπασε το χέρι

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων για την κυκλοφορία των ηλεκτρικών πατινιών, σημειώθηκε ατύχημα στον πεζόδρομο της Παπαδιαμάντη στη Σκιάθο, όταν ανήλικος που κινούνταν με ηλεκτρικό πατίνι παρέσυρε διερχόμενη πεζή.

Η γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στον δεξιό αγκώνα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, οι αστυνομικοί του οποίου προχώρησαν, εντός των ορίων του αυτοφώρου, στη σύλληψη του ανήλικου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.

Παράλληλα, συνελήφθη και ο πατέρας του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, καθώς κατηγορείται ότι δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα ώστε να αποτρέψει την τέλεση της αξιόποινης πράξης.

Την προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Αλέξιος Ηλιάδης

Γεννήθηκα το 2002 στην Αθήνα και σπούδασα πολιτικές επιστήμες στο Freie Universität του Βερολίνου με πλήρη υποτροφία σπουδών. Αποφοίτησα το 2025 όταν και άρχισα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Δημοσιογραφια και Νεα Μεσα" στο ΕΚΠΑ, με υποτροφία σπουδών από το Ίδρυμα Μπότση. Έχω εργαστεί στην τοπική εφημερίδα της Νέας Σμύρνης "Νέοι Ορίζοντες" και ως Freelancer για το "Inside Story". https://www.facebook.com/profile.php?id=100008153290666&locale=el_GR