ανδρέας-μικρούτσικος-ποια-η-κατάστασ-979687
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.02.2023 | 10:42

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ποια η κατάσταση της υγείας του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στην εντατική με λοίμωξη του αναπνευστικού και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Ο γνωστός παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», μετά από έντονη δύσπνοια που ένιωσε. Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και τον μετέφεραν στην εντατική. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο Αττικόν. Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο παρουσιαστής νοσηλεύτηκε ξανά στο νοσοκομείο επί τρεις συνεχόμενους μήνες.

Το πρωί της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μία μικρή ενημέρωση στο «Mega Καλημέρα» για την κατάσταση της υγείας του.

«O Ανδρέας τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται, είχε ξανά νοσηλευτεί, είχε προβλήματα με το αναπνευστικό του, δεν αισθανόταν καλά το τελευταίο διάστημα. Είχε έντονη δύσπνοια, είχε βήχα και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις. Βρίσκεται σε μεγάλη κλινική των βορείων προαστίων στην εντατική. Τα τελευταία φαίνεται να είναι καλά και ευτυχώς έχει αποφύγει τον κίνδυνο για την ώρα. Να του ευχηθούμε περαστικά» ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής.

Η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή, μίλησε τηλεφωνικά και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέροντας πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. «Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας από χθες είναι μαζί του» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είχε μιλήσει προχθές μαζί του.

«Είναι δύσκολα ακόμα. Με πήρε ο γιατρός πριν, σε δύο ώρες θα ξέρουμε περισσότερα αλλά είναι δύσκολα πάλι. Είναι αισιόδοξοι» δήλωσε η Έλενα Μαστραγγελή.

«Δύο τρεις μέρες είχε μια ίωση, αλλά εχθές επιδεινώθηκε πάρα πολύ η αναπνοή του, δεν μπορούσε να αναπνεύσει, τον έβαλαν στην εντατική για να δουν από που προέρχεται όλο αυτό το πρόβλημα. Δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί πώς θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση. Είναι πολύ ευαίσθητος τα τελευταία χρόνια στην υγεία του. Ελπίζω να βγει σύντομα και να είναι γερός» πρόσθεσε στη συνέχεια στον Alpha.

Η ανάρτηση της Καινούργιου:

Μετά την είδηση για την κατάσταση της υγείας του, η Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία συνεργάζεται στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του έστειλε το δικό της μήνυμα.

Η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε ένα δημοσίευμα με την είδηση για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πάνω σε αυτό έγραψε: «Καλή δύναμη Αντρέα μου. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας μαζί σου. Όλα θα πάνε καλά».