αλλάζει-ο-καιρός-έρχονται-καταιγίδε-514757
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.05.2021 | 20:00

Αλλάζει ο καιρός – Έρχονται καταιγίδες την Κυριακή – Πού θα βρέξει

Αλλάζει ο καιρός – Έρχονται καταιγίδες την Κυριακή – Πού θα βρέξει

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια τμήματα και τις θερμές ώρες στα υπόλοιπα κυρίως ορεινά ηπειρωτικά, αναμένονται την Κυριακή.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo.gr, για την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα νότια τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη και τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα σταματήσουν με εξαίρεση στα βόρεια, όπου τοπικά θα συνεχιστούν και τις βραδινές ώρες. Η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 16 έως 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 16 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το απόγευμα στο Βορειοδυτικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το απόγευμα από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.