aλλαγές-μετά-τους-τραυματισμούς-γνωστ-50662
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.04.2017 | 08:57

Aλλαγές μετά τους τραυματισμούς: Γνωστή αυτοδιοικητική μπαίνει στο Survivor (φωτο)

Νέα είσοδο και μάλιστα, διάσημου προσώπου, φέρνει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, o προ ημερών τραυματισμός δύο παικτών του, του γνωστού τηλεπαιχνιδιού, Survivor. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ίδιες πληροφορίες τη θέση της Ειρήνης Κολιδά που μετά τον τραυματισμό της, αποχωρεί από την Ομάδα των “Μαχητών”, θα την πάρει πρόσωπο – «έκπληξη».

Πρόκειται για την Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, γνωστή και ως Πατούλαινα, για τη συμμετοχή της οποίας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, μεσολάβησε ο σύζυγός της πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, που προβάλει το γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Συνεργάτες της Πατούλαινας μιλώντας στην aftodioikisi.gr τόνισαν ότι «η κ. Πατούλη είναι ενθουσιασμένη με την συγκεκριμένη προοπτική, καθώς παρακολουθεί με μανία το παιχνίδι και πάντα ήθελε να βρεθεί ανάμεσα στους παίκτες. Πολύ περισσότερο να είναι και η ίδια μία από αυτούς». Προσέθεταν, δε, για όσους τυχόν τη σαρκάσουν γι’ αυτή της την επιλογή, ότι «η Μαρίνα έχει μάθει σε όλη της τη ζωή να δίνει μάχες επιβίωσης και άρα θα είναι στο φυσικό της χώρο!!».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, προκειμένου να καταδείξει τη σεμνότητα της, η κ. Πατούλη, εφόσον της δοθεί η δυνατότητα στο πλαίσιο των ανακατατάξεων που θα γίνουν στο Survivor μετά τους πρόσφατους τραυματισμούς, θα επιλέξει την ομάδα των «Μαχητών» και όχι αυτή των «Διάσημων».

patoulaina_aftodioikisi

H κ. Μαρίνα Πατούλη ενώ παίρνει δυνάμεις για την επικείμενη μάχη του Survivor