αλέκος-αλεξανδράκης-δείτε-πως-είναι-σ-923056
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.07.2021 | 17:34

Αλέκος Αλεξανδράκης: Δείτε πως είναι σήμερα η Ελβετίδα κόρη του

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.  Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 27 Νοεμβρίου 1928. Γιος δικηγόρου από τη Μάνη, ο Αλέκος Αλεξανδράκης φοίτησε στο σχολείο Μπερζάν και μεγάλωσε σε ένα σπίτι γεμάτο βιβλία.

Στο Σουδάν γνώρισε την πρώτη του σύζυγο, Μαρτζ Βάλβη, με την οποία παντρεύτηκε λίγο αργότερα στην Αθήνα. Ο γάμος τους κράτησε τρία χρόνια, όσο κι ο δεύτερος με την Γαλλίδα Κλοντ Σαμπαντού.

Το 1956 παντρεύτηκε την ηθοποιό Αλίκη Γεωργούλη. Μαζί ανέβασαν το Πικ-νικ στο θέατρο Γκλόρια της Πλατείας Αμερικής, ενώ συμμετείχαν από κοινού σε πορείες ειρήνης και δημοκρατικά συλλαλητήρια. Ύστερα από τέσσερα χρόνια χώρισαν.

Ο τέταρτος γάμος του ήταν το 1964 με την Ελβετή Βερένα Γκάουερ, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Βάσια και μία κόρη, τη Γιοχάνε. Το 1969 οδηγήθηκε και αυτός ο γάμος σε διαζύγιο, αφού ο Αλεξανδράκης είχε στο μεταξύ ερωτευτεί τη Νόνικα Γαληνέα, την οποία γνώρισε στο Θέατρο Μετροπόλιταν, όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Με τη Γαληνέα χώρισαν το 1990, μετά από 21 χρόνια σχέσης.

Πως είναι σήμερα η κόρη του Γιοχάνε

Η Γιοχάνε είναι μια όμορφη γυναίκα και χαρούμενη γυναίκα και θυμίζει περισσότερο τη μητέρα της, παρά τον Έλληνα πατέρα της. Η ίδια διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο Facebook, όπου ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή της με τα τρία παιδιά της -έχει δυο γιους και μια κόρη.