αιματηρό-επεισόδιο-στην-τούμπα-σύλλη-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.02.2019 | 13:36

Αιματηρό επεισόδιο στην Τούμπα: Σύλληψη δύο ατόμων

Την εξιχνίαση αιματηρού επεισοδίου που συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή Τούμπα της Θεσσαλονίκης, με θύμα σαρανταεπτάχρονο υπήκοο Συρίας, ανακοίνωσε η Αστυνομία. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν -σε εκτέλεση ενταλμάτων του αρμόδιου ανακριτή- δύο συμπατριώτες του, ηλικίας 36 και 30 ετών, οι οποίοι παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το περιστατικό διαδραματίστηκε στην οδό Παπαναστασίου, όπου το θύμα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, με συνέπεια να υποστεί πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Η αιτία του επεισοδίου φέρεται να ήταν προσωπικές διαφορές του θύματος με τον τριαντάχρονο -ο οποίος φαίνεται πως ήταν, κατά την αστυνομική έρευνα, αυτός που τραυμάτισε τον σαρανταεπτάχρονο κατόπιν μεταξύ τους διαπληκτισμού- ενώ ο τριανταεξάχρονος συγκατηγορούμενός του διώκεται για απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οι συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ