Αιγάλεω: Έξωση σε πενταμελή οικογένεια παρουσία των ΜΑΤ
Αντιμέτωπή με έξωση βρίσκεται σήμερα, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου μία πενταμελής οικογένεια στο Αιγάλεω, καθώς έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό.
Έξω από το σπίτι εμφανίστηκαν και δυνάμεις των ΜΑΤ.
Στο συγκεκριμένο σπίτι διαμένει μία πενταμελής οικογένεια με τον ιδιοκτήτη να αναφέρει ότι μετά την οικονομική κρίση δεν κατάφερε να αποπληρώσει το δάνειο και τώρα ζητεί να πληρώνει ένα μικρό ενοίκιο ώστε να παραμείνει στο σπίτι του, καθώς εκείνος είναι άνεργος, ενώ μόνο ένα από τα παιδιά του εργάζεται αλλά με ορισμένου χρόνου σύμβαση.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού εξήγησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN πως είχε έρθει σε συνεννόηση για διακανονισμό ώστε να πληρώνει ενοίκιο και να συνεχίσει να μένει εκεί με την οικογένειά του.
Ωστόσο, όπως τόνισε, ενώ η οικογένεια είχε ενημερωθεί ότι θα πρέπει να περιμένουν για να ενημερωθούν για την υπόθεση, ξαφνικά δόθηκε εντολή για την έξωσή τους, καθώς ο διακανονισμός που είχε συμφωνηθεί δεν έγινε δεκτός.
Προτεινόμενα άρθρα
02.08.2026 | 22:52
02.08.2026 | 14:59
02.08.2026 | 08:00






