Άγριο «χώσιμο» Ακρίτας σε Μπογδάνο

Δεν τον άφησε σε χλωρό κλαρί. Η Έλενα Ακρίτα απάντησε με σκωπτικό τρόπο σε ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Στην ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ «Θα είμαι στο δρόμο της Αθήνας όταν οι ισλαμολάγνοι μπάχαλοι απειλούν τους συμπολίτες μου, όποτε μια νόμιμη συγκέντρωση απειλείται από μια παράνομη αντισυγκέντρωση. Θα είμαι στο δρόμο ως βουλευτής της μεγάλης ΝΔ και ας βρυχάται από δίπλα και το φάντασμα του Χίτλερ. Συνηθίστε το!», η δημοσιογράφος έγραψε: «Θα είμαι στον αγώνα των πεινασμένων. Θα είμαι όταν ο μπάτσος χτυπάει έναν άνθρωπο. Θα είμαι όταν ο κόσμος ουρλιάζει από θυμό. Θα είμαι όταν το πεινασμένο παιδί γελάει επειδή έχει ένα πιάτο φαΐ. Θα είμαι όταν οι άνθρωποι στερούνται την τροφή που παράγουν. θα είμαι όταν τους διώχνουν από το σπίτι που χτίσανε. Θα είμαι…».

»Πως λέμε «Τα σταφύλια της Οργής» του Τζον Στάινμπεκ; Καμία σχέση», συνέχισε και σε υστερόγραφο συνεχάρη τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα για το ξέπλυμα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, «ενώ κανένας άλλος βουλευτής της ΝΔ δεν συμπορεύτηκε με τον Κασιδιάρη».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ, ΑΚΡΙΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!