αφροδίτη-λατινοπούλου-σάλος-με-την-πο-910040
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.06.2021 | 09:00

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Σάλος με την πολιτεύτρια της ΝΔ που μπλέχτηκε στις «τρίχες» της

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Σάλος με πολιτεύτρια της ΝΔ που μπλέχτηκε στις «τρίχες» της

Στις 31/5/2021 η Θεσσαλονικά πολιτικός Αφροδίτη Λατινοπούλου «άναψε φωτιές» στο Twitter με ανάρτησή της που υποστηρίζει πως η γυναικεία μασχάλη στη φυσική της μορφή -χωρίς να έχει αποτριχωθεί- τείνει να γίνει «πρότυπο» γυναικείας ομορφιάς.

Συγκεκριμένα μέσα από βίντεο το οποίο και πόσταρε η Αφροδίτη Λατινοπούλου δήλωσε: «Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματός τους, αφήνουν τρίχες στα πόδια και τα φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους».

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Λατινοπούλου πρόσθεσε πως οι κατηγορίες των εν λόγω γυναικών που προτιμούν τη μασχάλη τους με τρίχες αποτελούν «νοσηρές μειοψηφίες».

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς ούτε το φυσιολογικό, το οποίο έχουμε μάθει έως τώρα όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει η “εξέλιξη” διότι σε καμία περίπτωση αυτό το οποίο αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη. Αυτό είναι η εποχή των σπηλαίων!».

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Η δημόσια τοποθέτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε τις αντιδράσεις του κόσμου.

Αλλά και εταιρειών!

Μετά την εταιρεία Dove και η… Veet με ανάρτησή της στα social media αδειάζει μεγαλοπρεπώς την wannabe βουλευτή.

Όπως αναφέρει η γνωστή εταιρεία «Για μας είσαι “στην τρίχα” όταν είσαι ο εαυτός σου. Αποτριχώσου μόνο αν το θέλεις, όταν το θέλεις. Η επιλογή είναι δική σου!»

Απάντηση στην Λατινοπούλου έδωσε με ανάρτησή της και η Ελένη Φουρέιρα η οποία δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία της χωρίς ρετούς αναφέροντας: «Αγαπώ το σώμα μου! Αγαπώ τις ραγάδες μου. Αγαπώ την κυτταρίτιδά μου. Είμαι γυναίκα».

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικά και έχει πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία. Είδε το φως της ζωής το 1991. Στη συμπρωτεύουσα μεγάλωσε και σπούδασε.

Η ίδια στο βιογραφικό της αναφέρει: «Το 1995, στην ηλικία των 4 ετών, ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αντισφαίριση». Η ίδια, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για μια δεκαετία και κατάφερε να κερδίζει πρωταθλήματα τόσο στην Ελλάδα όσο κα στο εξωτερικό.

Χρονολογία – ορόσημο στην αθλητική καριέρα της Αφροδίτης Λατινοπούλου ήταν όταν το 2006 κατάφερε να λάβει το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης αθλήτριας για το έτος 2006-2007.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου παράλληλα με τον αθλητισμό θέλησε να ολοκληρώσει τις σπουδές Νομικής. Έτσι το 2017 πήρε πτυχίο.

«Παράλληλα αποφάσισα να ανοίξω το 2013 Ακαδημία τένις με πρωταρχικό όραμα και στόχο να κάνω κι άλλους να αγαπήσουν τον αθλητισμό και την αντισφαίριση» περιέγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η πολιτική καριέρα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Στη συνέχεια, εργάστηκε το 2018 ως ραδιοφωνική παραγωγός ενώ αμέσως μετά μπήκε η ενασχόληση με τα κοινά στη ζωή της. Η ίδια γράφει στο βιογραφικό της σημείωμα: «Τον Φεβρουάριο του 2018 αποφάσισα ότι έπρεπε να γίνει κάτι για να προωθηθούν τα Ελληνικά Μακεδονικά Προϊόντα, για το λόγο αυτό ξεκίνησα την καμπάνια “Macedonian products made in Greece”».

Η ίδια επίσης έχει δηλώσει: «Αυτό ήταν και το τελευταίο βήμα πριν ανακοινωθώ ως Υποψήφια Βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, στις Εθνικές Εκλογές του Ιουλίου το 2019.

Πλέον, οραματίζομαι μία Θεσσαλονίκη που θα βελτιώνεται διαρκώς, θα αλλάζει προς το καλύτερο, θα είναι κόμβος εμπορίου, τουρισμού και ανάπτυξης, με υγιείς επιχειρήσεις, ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και υγιή ανταγωνισμό».