αεκ-επίσημη-καταγγελία-στον-οασα-για-π-1117397
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.01.2023 | 19:25

ΑΕΚ: Επίσημη καταγγελία στον ΟΑΣΑ για παραβίαση από λεωφορείο του χώρο της πλατείας του γηπέδου

Σε επίσημη καταγγελία στον ΟΑΣΑ για παραβίαση του ΚΟΚ από λεωφορείο του Οργανισμού στον χώρο της πλατείας του γηπέδου θα προβεί η ΑΕΚ.

Όπως ανέφερε η ΠΑΕ, «στον χώρο της πλατείας του αετού μας, μπροστά στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», σήμερα στις 4.19′ το απόγευμα, το λεωφορείο του ΟΑΣΑ που εκτελούσε τη διαδρομή Αγ. Ανάργυροι – Αγ. Παρασκευή (με αριθμό κυκλοφορίας ΥΝΡ-9028), γκρεμίζοντας τα ειδικά τοποθετημένα κολωνακια του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας, έκανε αναστροφή πορείας αδιαφορώντας για τη ζημιά που προκάλεσε αλλά και -πολύ περισσότερο- την ασφάλεια του κόσμου».

Από πλευράς ΑΕΚ τονιζόταν πως «στον συγκεκριμένο προστατευόμενο χώρο ο κόσμος συνηθίζει να κάνει αμέριμνος τον περίπατο του, αφήνοντας και ελεύθερα τα παιδιά να τρέχουν, να κάνουν ποδήλατο και να απολαμβάνουν τον υπέροχο χώρο»

Και καταλήγοντας οι «κιτρινόμαυροι» ανέφεραν ότι «η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προβεί σε επίσημη καταγγελία στον ΟΑΣΑ για το απαράδεκτο γεγονός, που -πέραν των προαναφερόμενων – συνιστά και κατάφωρη, επικίνδυνη, παραβίαση του Κ.Ο.Κ.»