Σ. Αρναούτογλου: Πρόβλεψη για χιόνια στην Αττική
Για την κακοκαιρία που θα πλήξει την χώρα τις επόμενες ώρες προειδοποίησε ο Σάκης Αρναούτογλου, με τον μετεωρολόγο να κάνει λόγο για ισχυρές βροχοπτώσεις στην Αττική αλλά και χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα.
«Στην Αττική θέλουν λίγη προσοχή οι βροχές προς το βράδυ και τις νυχτερινές ώρες», επεσήμανε ο προγνώστης καιρού.
Αύριο, Τρίτη (4/2) το πρωί αναμένονται «αξιόλογες» βροχές από τη Θεσσαλία μέχρι και το Αιγαίο.
«Χειμωνιάτικο», όμως θα είναι το σκηνικό, από πλευράς βροχοπτώσεων, στην Αττική. Όσο για χιονοπτώσεις, ίσως εκδηλωθούν μόνο στην κορυφή της Πάρνηθας, σημείωσε ο Σάκης Αρναούτογλου.
Σε ό,τι αφορά στη θερμοκρασία, θα επικρατήσουν μονοψήφιες τιμές στα ορεινότερα και τα βορειότερα τμήματα. Στην Αττική το θερμόμετρο θα φτάσει τους 10-11 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη τους 6-7 βαθμούς Κελσίου.
Την Τετάρτη (5/2) αναμένονται βροχές το πρωί στην Κρήτη και την ανατολική Στερεά, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Σε όλο το Αιγαίο, την Εύβοια και στα ανατολικά τμήματα της Αττικής οι ριπές των ανέμων θα φτάνουν τα 6-7 και τοπικά τα 8 μποφόρ.
Τέλος, για την τάση του καιρού έως τις 11/2, σημείωσε ότι «προς τα τέλη της εβδομάδας και την επόμενη δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια φαινόμενα, ίσως και με τη μορφή χιονιού».
Προτεινόμενα άρθρα
02.04.2026 | 13:11
02.04.2026 | 11:32






