κλέαρχος-μαρουσάκης-ερχεται-οργανωμ-1256789
ΚΑΙΡΟΣ | 22.09.2025 | 09:56

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ερχεται οργανωμένο κύμα κακοκαιρίας

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ερχεται κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες μέρες στη χώρα. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, υπάρχει μια οργανωμένη κακοκαιρία που εστιάζεται στην περιοχή της Ιταλίας. Ωστόσο για αρκετές ημέρες βρίσκει το «ατμοσφαιρικό βουνό» το οποίο δεν θα το αφήσει να αλληλεπιδράσει με τη χώρα μας τις επόμενες μέρες.

Επειδή όμως θα μείνει αρκετά 24ωρα η συγκεκριμένη κακοκαιρία στη γειτονική χώρα και ειδικά στη Θάλασσα της Μεσογείου με πολύ υψηλή βροχόπτωση, τελικά θα καταφέρει να βρει και τον δρόμο για να περάσει στην Ελλάδα.

Θα περάσει όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα προβλέψεις από το επόμενο Σαββατοκύριακο και ιδιαίτερα τη Δευτέρα, οπότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες η δυτική πλευρά της χώρας να επηρεαστεί από αυτό το κύμα κακοκαιρίας. Η κακοκαιρία θα δώσεις δυνατές βροχές και καταιγίδες σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους.

Σε πρώτη φάση περιμένουμε το κύμα κακοκαιρίας από Σάββατο και στη συνέχεια στα δυτικά τμήματα της χώρας μας.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.