Κακοκαιρία Daniel: Νέα σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία
Το όνομα Daniel έδωσαν στην επερχόμενη κακοκαιρία οι μετεωρολόγοι. Η κακοκαιρία η οποία αναμένεται να χτυπήσει με μεγάλη σφοδρότητα τις επόμενες ώρες θα απασχολήσει και νέα σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον υπουργό, Βασίλη Κικίλια.
Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς: «Λαμβάνοντας υπόψιν τις αναλύσεις των πραγματικών στοιχείων της ατμόσφαιρας και τη έντονη δυναμική του συστήματος που αναπτύσσεται πάνω από την χώρα μας, τα μέλη του Southeast Group της Eumetnet, συμφωνήσαμε το σύστημα να λάβει την ονομασία Daniel».
Λαμβάνοντας υπόψιν τις αναλύσεις των πραγματικών στοιχείων της ατμόσφαιρας και τη έντονη δυναμική του συστήματος που αναπτύσσεται πάνω από την χώρα μας, τα μέλη του Southeast Group της Eumetnet, συμφωνήσαμε το σύστημα να λάβει την ονομασία #DANIEL pic.twitter.com/snsNWIQyTo
— Theodoros Kolydas (@KolydasT) September 4, 2023
Προτεινόμενα άρθρα
02.05.2026 | 20:59
02.05.2026 | 19:00
02.05.2026 | 14:59






