καιρός-περαιτέρω-πτώση-της-θερμοκρασ-951259
ΚΑΙΡΟΣ | 19.09.2022 | 15:00

Καιρός: Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας Πέμπτη & Παρασκευή -Βελτίωση το Σαββατοκύριακο

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Τρίτη Στη δυτική Ελλάδα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές σύμφωνα με την μετεωρολόγο Χρ. Σούζη. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο ΝΑ Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά και το Β Αιγαίο . Άνεμοι Β – ΒΔ 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα Βόρεια. Την Πέμπτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Α και Ν και θα είναι περισσότερες στην Κ Μακεδονία , τη Θεσσαλία , τις Σποράδες και την Εύβοια .

Οι Β Άνεμοι 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Τέλος την Παρασκευή Λίγη συννεφιά, με σποραδικές βροχές στα Α και Ν που το βράδυ θα σταματήσουν Οι Βοριάδες 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός βελτιώνεται!!

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο πολιτικό ρεπορτάζ και στην κάλυψη θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ψηφιακά και ραδιοφωνικά μέσα. Ξεκίνησε σε ηλικία 22 χρονών ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου έμεινε για 18 χρόνια καλύπτοντας το κοινωνικό, πολιτικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ. Εχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Unfollow» κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία. Από το 2019 δουλεύει στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης της ιστοσελίδας. https://www.facebook.com/theodoropan