αρναούτογλου-δεν-έρχεται-ψυχρή-εισβο-1143946
ΚΑΙΡΟΣ | 28.02.2023 | 20:47

Αρναούτογλου: Δεν έρχεται ψυχρή εισβολή – Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός

Άστατος, αλλά αρκετά «μαλακός» θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στο τι θα συμβεί με τις ψυχρές κρύες μάζες που θα κατακλείσουν την κεντρική και βόρεια Ευρώπη και αν αυτές θα έρθουν στην Ελλάδα.

Για τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι άστατος, με αρκετές λασποβροχές, ενώ τα πιο έντονα φαινόμενα θα εντοπίζονται στη δυτική Ελλάδα. Ο βροχερός καιρός θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο, όπου αναμένονται και κάποια περάσματα από μπόρες στην Αττική.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βορειοδυτικής Ελλάδας, ενώ ιδιαίτερα το Σάββατο οι χιονοπτώσεις θα γίνουν πιο πυκνές στα ορεινά της Πελοποννήσου, αλλά και της δυτικής και βόρειας Ελλάδας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως τις επόμενες ημέρες ψυχρές μάζες θα κατακλείσουν την κεντρική και τη βόρεια Ευρώπη, ωστόσο αυτές δεν θα κατέβουν στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του καιρού της ΕΡΤ τόνισε ότι ο καιρός θα παραμείνει «μαλακός» στη χώρα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς δεν φαίνεται κάποια ψυχρή εισβολή να κατεβαίνει προς την περιοχή μας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού