Υπό κατάληψη το υπουργείο Παιδείας

Κατάληψη στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Παιδείας στο Μαρούσι πραγματοποιούν από το πρωί της Τετάρτης οι υπάλληλοι του υπουργείου, αντιδρώντας στο ενδεχόμενο μεταφοράς των υπηρεσιών σε άλλες περιοχές.

Οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας θεωρούν ότι υπάρχει σχεδιασμός για να τριχοτομηθούν οι υπηρεσίες του υπουργείου και διαφωνούν με το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης των κεντρικών υπηρεσιών του υπουργείου Παιδείας. Οι εργαζόμενοι που κάνουν προειδοποιητική κατάληψη με συνέπεια το υπουργείο να μην λειτουργεί σήμερα, υποστηρίζουν πως έχουν πληροφορίες ότι σε λίγους μήνες τα γραφεία της πολιτικής ηγεσίας θα μεταφερθούν σε άλλο κτίριο στοκέντρο της Αθήνας, οι περισσότερες υπηρεσίες θα μετεγκατασταθούν στην περιοχή των Θρακομακεδόνων και κάποιες άλλες στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας προσανατολίζονται να συνεχίσουν την κατάληψη του κεντρικού κτιρίου του υπουργείου αύριο Πέμπτη.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΥΠΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!