ΥΠΔΑ: Αυστηρό χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση της Στοχοθεσίας (εγκύκλιος)

Την υποχρέωση φορέων του Δημοσίου να προβούν έγκαιρα στις απαραίτητες ενέργειες, για την υλοποίηση της στοχοθεσίας έτους 2019, επισημαίνει με εγκύκλιο του, το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Στην εγκύκλιο σημειώνεται ότι η διαδικασία ξεκινά εντός της πρώτης εβδομάδας του Οκτωβρίου κάθε έτους, με τη γνωστοποίηση και κατανομή των προτεινόμενων στρατηγικών στόχων του φορέα για το επόμενο έτος, ενώ η απόφαση των στρατηγικών στόχων εκδίδεται από τον αρμόδιο Υπουργό εντός της πρώτης εβδομάδας του Νοεμβρίου.

Ειδικότερα αναφέρεται: Παρακαλούμε για την κατά το δυνατόν τήρηση του χρονοδιαγράμματος και των διαδοχικών σταδίων, όπως καθορίζονται στις διατάξεις του άρθρου 22 του ν. 4369/2016 και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθορισμού της στοχοθεσίας το αργότερο έως το τέλος του 2018, προκειμένου από το νέο έτος να ξεκινήσει εγκαίρως η υλοποίηση και παρακολούθηση της στοχοθεσίας.

Οι οργανικές μονάδες των Υπουργείων που είναι αρμόδιες για την εφαρμογή του Συστήματος «Διοίκηση μέσω Στόχων» ή ελλείψει αυτών οι Διευθύνσεις Διοικητικών
Υπηρεσιών παρακαλούνται να ενημερώσουν έγκαιρα τις λοιπές οργανικές μονάδες του φορέα, καθώς και τυχόν άλλους φορείς που εποπτεύουν, κοινοποιώντας τους την παρούσα εγκύκλιο.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΥΠΔΑ, ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ, ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!