ξεπέρασαν-τις-40-000-τα-μέλη-του-facebook-που-υπογ-151862
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 20.08.2015 | 12:35

Ξεπέρασαν τις 40.000 τα μέλη του facebook που «υπογράφουν» πρόταση μομφής εναντίον της Ζωής

Τα μέλη της ομάδας του Facebook «Πρόταση μομφής στην ΠτΒ» πληθαίνουν και έχουν φτάσει ήδη τις 40.000, ζητώντας εκ νέου από τους βουλευτές να «αντιδράσουν θεσμικά υποβάλλοντας αμέσως πρόταση μομφής κατά της κ. Κωνσταντοπούλου. Παρά τη δραματική σύνοδο της Βουλής την προηγούμενη βδομάδα και τις περιπλοκές που παρουσιάστηκαν εξαιτίας της Προέδρου της Βουλής, το αίτημα το οποίο διατυπώσαμε παραμένει ανεκπλήρωτο, παρότι, όπως έχουμε αντιληφθεί, συμφωνεί η μεγάλη πλειοψηφία σας», αναφέρουν στην νέα του επιστολή.

Πρόκειται για έναν αριθμό πρωτοφανή για τα δεδομένα του Facebook, καθώς πρόκειται για μία κλειστή ομάδα, στην οποία όποιος δηλώνει συμμετοχή γίνεται δεκτός ύστερα από αίτηση και αποδοχή από τους διαχειριστές της σελίδας.

Οι εμπνευστές της όλης κίνησης δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από την μεγάλη δυναμική που έχει η προσπάθειά τους. Η γεωμετρική άνοδος των συμμετεχόντων σημειώθηκε εν μέσω διακοπών. Η προσθήκη 10.000 νέων εγγεγραμμένων στην ομάδα έγινε μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.