Ξενογιαννακοπούλου: Eρχονται προκηρύξεις για μόνιμους υπαλλήλους -Κριτήρια πρόσληψης

Για μειώσεις άνω του 18% τα τελευταία οκτώ χρόνια στο δημόσιο τομέα, υπό τις ασφυκτικές πιέσεις των μνημονιακών επιταγών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, με αποτέλεσμα, όπως είπε, τις ελλείψεις σε νοσοκομεία και άλλες κοινωνικές δομές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Αθήνα 9.84, η κ. Ξενογιαννακοπούλου υπογράμμισε ότι η συμφωνία με τους θεσμούς που επετεύχθη για μια πρόσληψη ανά μία αποχώρηση, «δεν έχει στόχο την επαναδιόγκωση του κράτους, όπως κατηγορεί η ΝΔ, αλλά την αποτροπή της συρρίκνωσής του».

Όπως αναφέρεται επίσης στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού, η κ. Ξενογιαννακοπούλου είπε: «Στόχος μας είναι να υπάρξουν προκηρύξεις για μονίμους και να δοθεί βάρος στην εμπειρία. Πρέπει να σημειώσουμε την ποιοτική αναβάθμιση και τη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό του δημοσίου λαμβάνοντας υπόψη και την εμπειρία που υπάρχει».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!