Ξεκινούν μαθήματα Ρωσικών για Δημοσίους Υπαλλήλους (εγκύκλιος)

Τη δημιουργία Ειδικών Τμημάτων Ρώσικης γλώσσας για Δημοσίους Υπαλλήλους στο Ινστιτούτο Πούσκιν ανακοινώνει το υπουργείο Εσωτερικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εγκύκλιο, επισημαίνεται ότι:

Το Ινστιτούτο Πούσκιν, στο πλαίσιο διερεύνησης δυνατοτήτων συνεργασίας με φορείς του Ελληνικού Δημοσίου και κατόπιν επικοινωνίας με την Υπηρεσία μας, σχεδίασε και υλοποιεί Τμήματα Ρωσικής Γλώσσας για Δημόσιους Υπαλλήλους.

Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα τμήματα Αρχαρίων Ρωσικής Γλώσσας με ειδικές τιμές, καθώς και στα τμήματα όλων των επιπέδων γλώσσας με έκπτωση 12%. Επίσης, οι συγγενείς α’ βαθμού των Δημοσίων Υπαλλήλων μπορούν να έχουν έκπτωση 8% σε όλα τα τμήματα ρωσικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για τη διαδικασία αιτήσεων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το κόστος, το πρόγραμμα μαθημάτων καθώς και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια στο Ινστιτούτο Πούσκιν (Φειδίου 18, Αθήνα,10678 Τηλ. 210 3302051) στην ιστοσελίδα: www.pushkin.gr καθώς και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@pushkin.gr

Επισημαίνεται ότι στην παρούσα φάση τα ανωτέρω μαθήματα θα πραγματοποιούνται από το Ινστιτούτο Πούσκιν μόνο στην Αθήνα.

Οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των Υπουργείων, των Γενικών και Ειδικών Γραμματειών και των φορέων, παρακαλούνται να διαβιβάσουν άμεσα, ηλεκτρονικά, την παρούσα εγκύκλιο σε όλους τους εποπτευόμενους φορείς.

Επίσης, παρακαλείται η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής να διαβιβάσει άμεσα, ηλεκτρονικά, την παρούσα σε όλους τους Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού, που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά της.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΩΝ, ΥΠΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!