Τον Μάρτιο θα εγκαινιαστεί το ισλαμικό τέμενος στο Βοτανικό

Τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του τεμένους της Αθήνας, στον Βοτανικό, σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου.

Ο κ. Γαβρόγλου αναφέρθηκε στο θέμα σήμερα στη Βουλή, όπου βρέθηκε για τη συζήτηση νομοσχεδίου που αφορά συνέργειες ΑΕΙ και ΤΕΙ. Οπως είπε ο υπ. Παιδείας οι εργασίες στο τέμενος έχουν ολοκληρωθεί, ενώ υπήρξε συμφωνία με τα κόμματα αναφορικά με την χρηματοδότηση του τεμένους. Με τροπολογία που κατατέθηκε διευκρινίζεται ότι η χρηματοδότησή του θα γίνεται τόσο από τον προϋπολογισμό του υπουργείου όσο και από έκτακτες χρηματοδοτήσεις. Και για αυτές προβλέπονται πιο αυστηρά κριτήρια σε σχέση με τα υφιστάμενα.

Επίσης, στην τροπολογία που αφορά το τέμενος, υπάρχει ρύθμιση για τον εξορθολογισμό των γραφείων των μουφτειών στη Θράκη, καθώς και τα θέματα επαγγελματικών σχέσεων των υπαλλήλων τους.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΤΙΟΣ, ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!