Τι πρότειναν ΚΕΕΕ και ΕΒΕΑ στον Δ. Στρατούλη για την κοινωνική ασφάλιση  

Συνάντηση με την ηγεσία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) είχε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Κωσταντίνος Μίχαλος (πρόεδρος ΚΕΕΕ & ΕΒΕΑ), ο Παναγιώτης Αγνιάδης (γενικός γραματέας ΚΕΕΕ), ο Νίκος Σοφιανός (γενικός γραμματέας ΕΒΕΑ) και ο οικονομικός επόπτης του ΕΒΕΑ, Ευάγγελος Τσόγης, οι οποίοι παρέδωσαν στον αναπληρωτή υπουργό υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις του επιχειρηματικού κόσμου για την κοινωνική ασφάλιση.

Ο κ. Στρατούλης ενημέρωσε τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου για τις άμεσες προτεραιότητες του υπουργείου στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης, αλλά και τις νομοθετικές παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί και σχετίζονται με την ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία, την αποποινικοποίηση των οφειλών των επαγγελματιών προς αυτά, αλλά και τη δυνατότητα επιλογής μέχρι τρεις κατώτερες ασφαλιστικές κατηγορίες κατάταξης στην ασφάλιση στον ΟΑΕΕ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ, ΕΒΕΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΚΕΕΕ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!