θεοδωρικάκος-δεν-θα-ακυρώσουμε-τα-πρό-954029
ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ | 03.01.2022 | 16:26

Θεοδωρικάκος: Δεν θα ακυρώσουμε τα πρόστιμα για τους Πακιστανούς στο Σύνταγμα

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ένα αυστηρό μήνυμα στο twitter απαντά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στον πρόεδρο του Πακιστανικού Συλλόγου, ο οποίος λίγο νωρίτερα με επιστολή του ζήτησε την ακύρωση των προστίμων που επιβλήθηκαν στους Πακιστανούς, οι οποίοι είχαν «πλημμυρίσει» την πλατεία Συντάγματος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, χωρίς να φορούν μάσκες και να τηρούν αποστάσεις.

«Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη και αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο κ. Θεοδωρικάκος.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδας- Πακιστάν απέστειλε επιστολή στον υπουργό αναφορικά με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος, ζητώντας συγγνώμη και…επιείκεια.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο πολιτικό ρεπορτάζ και στην κάλυψη θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ψηφιακά και ραδιοφωνικά μέσα. Ξεκίνησε σε ηλικία 22 χρονών ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου έμεινε για 18 χρόνια καλύπτοντας το κοινωνικό, πολιτικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ. Εχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Unfollow» κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία. Από το 2019 δουλεύει στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης της ιστοσελίδας. https://www.facebook.com/theodoropan