τα-10-επαγγέλματα-με-τους-περισσότερους-133290
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 21.12.2015 | 08:30

Τα 10 επαγγέλματα με τους περισσότερους… ψυχοπαθείς – Στη λίστα και οι δημόσιοι υπάλληλοι

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το να εντοπίσεις έναν πραγματικό ψυχοπαθή δεν είναι πάντα εύκολο καθώς πολλοί είναι αυτοί που παρουσιάζουν συμπτώματα χωρίς όμως στην πραγματικότητα να πάσχουν από αυτή την διαταραχή στην προσωπικότητά τους. Για παράδειγμα οι ψυχοπαθείς είναι κατά βάση άτομα αντικοινωνικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν τέτοιες τάσεις είναι οπωσδήποτε και ψυχοπαθείς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες οι ψυχοπαθείς δεν έχουν τύψεις για καταστροφικές πράξεις, αδυνατούν να νιώσουν συμπάθεια προς κάποιο πρόσωπο και επιδεικνύουν τάσεις κυριαρχίας σε ανθρώπους.

Με βάση, λοιπόν, όλ αυτά τα χαρακτηριστικά ο Independent έφτιαξε μια λίστα με τα δέκα επαγγέλματα στα οποία είναι πολύ πιθανόν να εντοπίσει κανείς κάποιον ψυχοπαθή. Αυτά είναι:

– οι διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών

– οι δικηγόροι

– οι εργαζόμενοι σε ΜΜΕ

– οι πωλητές

– οι χειρουργοί

– οι δημοσιογράφοι

– οι αστυνομικοί

– οι ιερείς

– οι σεφ

– οι δημόσιοι υπάλληλοι

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.