συνεργασία-ελλάδας-σερβίας-στον-τουρ-181120
ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ | 12.02.2015 | 16:37

Συνεργασία Ελλάδας-Σερβίας στον τουρισμό

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την προοπτική περαιτέρω συνεργασίας Ελλάδας – Σερβίας στον τουριστικό τομέα εξέτασαν η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και η υφυπουργός Εμπορίου, Τηλεπικοινωνιών και Τουρισμού της Σερβίας Lukrecija Djeri.

Στο πλαίσιο αυτό, το νεοσύστατο γραφείο του ΕΟΤ στο Βελιγράδι και ο αντίστοιχος Οργανισμός της Σερβίας, θα επεξεργαστούν προτάσεις για την ενίσχυση της ήδη άριστης, όπως χαρακτηρίζεται, διμερούς συνεργασίας.

Η υφυπουργός της Σερβίας βρίσκεται στην Ελλάδα προσκεκλημένη του ΕλληνοΣερβικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου και στο πλαίσιο αυτό επισκέφθηκε την κ. Κουντουρά, την οποία συνεχάρη και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβε.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.