Σήμερα το μεσημέρι νέα πληρωμή για τους πυρόπληκτους

Επιστρεπτέα προκαταβολή

Στις ενέργειες της κυβέρνησης για τη στήριξη των πυρόπληκτων, αναφέρθηκε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στην τηλεόραση του OPEN.

«Δόθηκαν περισσότερα 3,7 εκατ. ευρώ. Σήμερα δρομολογείται νέα πληρωμή μέχρι το μεσημέρι. Οι πόροι για την εκταμίευση ξεπερνούν τα 10 εκατ. ευρώ. Πληρώνουμε κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Θα είναι αρκετά περισσότεροι από αυτούς που πληρώθηκαν την Παρασκευή», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος τόνισε πως είναι αυξητικός ο αριθμός των αιτήσεων από τους πυρόπληκτους για στήριξη. «Έχουμε χορηγήσει 30 tablet και θα έρθουν άλλα 30 για την διευκόλυνση των ανθρώπων. Δρομολογούμε ένα πενταψήφιο νούμερο που θα συνδέονται άμεσα με τους φορείς για να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι πυροπληκτοι». Μια σειρά μελετών έχουν δρομολογηθεί για την επόμενη ημέρα, είπε.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]